Verhoeven: vacuum cooling & baking
Wist je dat we elke dag alleen in Nederland meer dan 400.000 broden weggooien? Dat zijn 3 sneetjes per gezin en 127 kilo per jaar.
Brood staat hoog op de lijst van voedselverspilling. Wij werken er hard aan om dat te beëindigen. Met Vacuum Cooling and Baking dragen we bij aan een schonere wereld. Dit is een technologie die die wij hebben ontwikkeld. Het vacuüm koel systeem is een systeem dat de capaciteit verhoogt, de efficiency verbetert en de kwaliteit van het hele bakproces optimaliseert.
Grote besparingen
De inzet van onze machines leidt tot zeer grote besparingen van energie, grondstoffen, productietijd en –ruimte. Bovendien verhoogt de houdbaarheid van brood met 30%. Deze verlenging van de houdbaarheid brengt wereldwijd een enorme impact tot stand. Dat is onze missie voor de toekomst.
Bij Verhoeven Family of Companies nemen we duurzaamheid heel serieus. We hebben ons ook aangesloten bij het Nederlandse SDG charter. We maken werk van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.